Jouw rijopleider, jouw succes

Autorijbewijs halen?

Wil jij veilig, vlot en snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bij Talent Rijopleidingen ben je verzekerd van professionele, doelgerichte ervaren en flexibele instructeurs. 

Bij ons is een proefles gratis en vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt achter het stuur. 

Vraag meteen een gratis proefles aan!

Vraag hier je gratis proefles aan!

  Talent Rijopleidingen brengt je in vier simpele stappen naar je rijbewijs.

  1. Maak een afspraak voor een gratis proefles.

  Een volle uur gratis proefles ter kennismaking. Je niveau wordt bepaald door een speciale en unieke methode. Een indicatie en advies om te kijken welk pakket voor jouw het meest geschikt is, om zo het beste resultaat te behalen.  Ben je geïnteresseerd in een proefles voor de auto? De gratis proefles ter kennismaking is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de rijopleiding.

  2. Lesplan

  Het maken van een efficiënt lesplan, voor een sneller en effectiever resultaat. Je kan keuze maken  van 60, 90 of 120 minuten lessen en hoe vaak per week. Theorie halen doe je met  dagcursus met een resultaat van 100% succes of bestel jouw theorie materiaal bij ons.

  Extra begeleiding voor leerlingen met faalangst.

  3. Proefexamen/T.T.T van CBR

  Mogelijkheid tot een interne proefexamen van Talent Rijopleidingen of een Tussen Tijdse Toets (T.T.T.) bij CBR. Hierbij krijg je advies over de voortgang van jouw rijopleiding en natuurlijk krijg je vrijstelling op door jouw goed uitgevoerde bijzondere manoeuvres.

  Extra begeleiding voor leerlingen met faalangst.

  4. Het CBR examen

  Voor het praktijkexamen geven wij de garantie dat jij goed bent voorbereid. Ruime jeus aan CBR examen op korte termijn. Het is zover als je laat zien dat jij goed kan rijden, zodat je daarna alleen de vrijheid kan ervaren van je Rijbewijs.

  Vraag hier je gratis proefles aan!

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Talent Rijopleidingen

  Jouw rijopleider, jouw succes

  © All rights Reserved. Talent Rijopleidingen 2022.
  Website by I-KO Design